Bokföring Trollhättan

Välkommen till Rätt Redovisning -din lokala revisor i Trollhättan. En modern Bokföringsbyrå med digitala lösning för både stora och små företag. Välkommen!

Bokföring i Trollhättan | Rätt Redovisning

Rätt från början!

Rätt Redovisning

En modern redovisningsbyrå
med digitala lösning för både stora och små företag


Tjänster:

Konsulttjänster inom redovisning och skatter.
Allt från...

  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Löner
  • Deklarationer
  • Till ekonomiska konsultationer.

 

Om företaget:

Rätt Redovisning är ett företag som ägs och drivs av Evelina Hedberg. Jag är utbildad civilekonom och har flera års erfarenhet av redovisning inom olika branscher. Jag har jobbat som ekonomiansvarig inom den privata sektorn samt som redovisningskonsult och revisorsassistent på en mindre byrå. Under mina yrkesår har jag skapat ett bra kontaktnät i form av revisorer, skattejurister och redovisningskonsulter. Jag startade mitt egna företag, Rätt Redovisning, under 2010 och under våren 2011 blev jag auktoriserad redovisningskonsult genom SRF - Sveriges branschorganisation för redovisningskonsulter.
För mig är det viktigt att kunden känner sig sedd och jag är lyhörd för kundens önskemål. Detta göra att mina uppdrag kan se väldigt olika ut och skapar en variation samt allt som oftast ger mig nya utmaningar. Kombinationen av detta gör att jag verkligen trivs med mitt jobb.


Tel: 072-720 57 50
Åkerssjövägen 10
42153 Trollhättan

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information