Kök Trollhättan

Välkommen till din Kvik återförsäljare i Trollhättan - Trollhättans Kök Interiör! Där det dags för ett nytt kök? Vill du ha ett snyggt kök av högsta kvalitet till ett bra pris? Då är Kvik rätt för dig! Besök din Kvik återförsäljare i Trollhättan - Trollhättans Kök Interiör redan idag!

Kök Trollhättan | KVIK - Trollhättans Kök Interiör

KVIK TROLLHÄTTAN
Dansk design - överraskande låga priser

"Jag driver Kvik Trollhättan sedan flera år och både jag och mitt team har lång erfarenhet av att rita och planera kök. Det är otroligt spännande att tillsammans med våra kunder vara med och göra verklighet av drömmarna om ett kök, garderob eller badrum i dansk design." / Helene Ekelund (Franchisetagare)

 

Matlagningen blir så mycket roligare när den äger rum i ett vackert och funktionellt kök. Och det sägs också att maten smakar bättre.
SE ALLA KVIK KÖK HÄR

 

VI HAR ÄVEN DIN KÖKSDRÖM PÅ LAGER
I mer än 30 år har vi levererat dansk design till överraskande låga priser. Kök som är snygga och som är utvecklade efter det sätt som vi lever och använder köket på. Oavsett om du måste få plats med allt på några få kvadratmeter eller om du har utrymme för en rymlig mat- och mötesplats för hela familjen. Hur dina förutsättningar än ser ut är valet av nytt kök ett stort beslut. Därför kan det vara bra att testa din köksdröm i Kvik Designzone tillsammans med våra köksexperter och se ditt kök i 3D innan du köper det.

LÄS MER OM KVIK DESIGNZONE HÄR


KVIK TROLLHÄTTAN
Tel. 0520-394 00
Adress. Anesväg 5, 46170 Trollhättan

E-post. heleneek@trollhattan.kvik.se

KLICKA HÄR OCH BOKA TID!

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information