Plattsättare Trollhättan

Välkommen till SM Måleri & Kakel AB -din lokala plattsättare i Trollhättan. Vi hjälper er med ALLT Inom Måleri & Plattsättning! Vår plattsättarfirma kan hjälpa dig! Välkommen att höra av dig!

Plattsättare i Trollhättan | SM Måleri & Kakel AB

SM Måleri & Kakel AB

Vi hjälper er med ALLT Inom Måleri & Plattsättning!

Vi har tillsammans över 25 års erfarenhet av Måleri & Kakel.
Vi är certifierade av BKR och är behöriga inom våtrumsarbeten!

Behöver du i Uddevalla, Trollhättan eller Vänersborg med omnejd hjälp inom måleri av skickliga målare? Vår målerifirma kan hjälpa dig!

Måleri är ett av många områden som våra målare på SM måleri & kakel AB kan hjälpa dig i Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg med omnejd med. Tack vare vår inställning att alltid arbeta noggrant, strukturerat och kvalitativt, samtidigt som vi strävar efter att bli klara inom rimlig tid, så är vi en mycket ypperlig målerifirma att anlita när man behöver målare som kan hjälpa till, oavsett om det rör sig om ett litet eller ett stort uppdrag inom måleri, och oavsett vilken del av branschen som man önskar hjälp med.

Det behöver inte vara svårt eller dyrt att få hjälp av oss på vår målerifirma. Vi är den målerifirma som alltid tänker på kunderna, och vi vill att alla skall känna att de kan lita på oss och på vår kompetens.

Om du vill veta mer om vad våra målare kan göra för dig i bland annat Uddevalla, Trollhättan eller Vänersborg med omnejd inom måleri är du välkommen att ta kontakt med oss så svarar vi på alla dina frågor.

Ex. på Tjänster:

  • Måleri
  • Tapetsering
  • Plattsättning
  • Våtrum m.m

 

Jonas Måleri: 0723 299 949

Tomi Kakel: 0739 873 634

Mail: info@malerikakel.com

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information