Tandläkare Trollhättan

Välkommen till Tandläkare Guzman Trullenque - DIN tandläkare i Trollhättan! Praktikertjänst Tandläkare Guzman Trullenque erbjuder bland annat: Kompositfyllningar, Rotfyllningar, Kron- och broterapi, Skalfasader, Blekningar, Implantatprotetik, Bettskenor, Profylaxbehandlingar.

Tandläkare Trollhättan | Praktikertjänst

Välkommen till

Tandläkare Guzman Trullenque
- Centralt i Trollhättan!
Ring oss på tel. 052-01 23 45

Vår mottagning ligger centralt i Trollhättan på Storgatan 35, i en hemtrevlig miljö erbjuder vi alla former av tandvård.

Vi har stor vana vid tandvårdsrädda patienter och genom dialog med dig ser vi till att du alltid känner dig välinformerad och delaktig i din behandling. Alla medarbetare går kontinuerligt på vidareutbildning och arbetar med de senaste materialen. Hela familjen är välkommen till oss och barn och ungdomar går kostnadsfritt till och med det år de fyller 24 år.

Utöver svenska pratar personalen även spanska och engelska flytande. Vi tar även emot patienter vid akutärenden och försöker då att ordna en tid så fort som möjligt.

För mer info & kontakt:
www.ptj.se/tandlakare-guzman-trullenque

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information