Vägledning Trollhättan

Behöver du vägledning? Välkommen till Svalans Sinnesfrid - din vägledare i Trollhättan. En investering i dig själv. Behöver du hitta lugn & harmoni inom dig? Är det dags att göra förändringar? Ska du äntligen investera i dig själv? Välkommen att boka tid

Vägledning Trollhättan | Svalans Sinnesfrid

Svalans Sinnesfrid

En investering i dig själv

Behöver du hitta lugn & harmoni inom dig?
Är det dags att göra förändringar?

Ska du äntligen investera i dig själv?

Samtal:
Du har all kunskap inom dig och det är du som är expert på dig själv, men ibland kan det vara svårt att nå denna information under lager av försvarsmekanismer, rädslor, normer och värderingar. Kanske har upplevelser och erfarenheter från längesedan skapat vissa tanke- och beteendemönster som hindrar dig oavsett om du är

medveten om dem eller ej. Tillsammans hittar vi den rätta vägen framåt för dig!

Reikihealing:
Reiki är en healingform som bl.a lugnar nervsystemet och främjar avslappning samt inverkar positivt på immunförsvaret. Reikisessionen hjälper till att frigöra blockeringar och är därmed positiv för din personliga utveckling.


Distanshealing:
Reikihealing kan sändas genom tid och rum, du kan därför ta emot healing utan att fysiskt närvara i min lokal.

Samtal angående sessionen kan hållas via telefon eller skype.

Chakrabalansering:

Jag rensar bort mentala/emotionella blockeringar som kan ha påverkat dina chakran att hamna i obalans och balanserar dem sedan för att de ska fungera optimalt.


Andliga Budskap:
Då jag sänder distanshealing till dig får jag kontakt med dina guider som ger mig information om dig och sådant i ditt liv som du behöver ha vägledning angående. De brukar oftast ge konkreta råd om vilka steg du bör ta för att komma vidare i livet. Du får 3 handskrivna A4-sidor med vägledning.

Vägledning:
Genom min intuition och orakelkort kan du få svar på frågor angående olika områden i ditt liv så som relationer, kärlek, arbete, livsval m.m. Jag svarar ej på frågor om sjukdom eller graviditeter.


Besök hemsidan

www.svalanssinnesfrid.se

Tidsbokning:
Ring: 0735-44 66 26

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information