VVS & Rör Trollhättan

Välkommen till Rörledningsfirma B. Erlandsson AB. Vi har vi det mesta vad gäller VVS-produkter, till exempel WC-stolar, tvättställ, kranar, pumpar, rör och rördelar. Du är naturligtvis välkommen in att handla hos oss.

VVS & Rör i Trollhättan | Rörledningsfirma B. Erlandsson AB
Rörledningsfirma B. Erlandsson AB

VVS & Rör i Trollhättan | Rörledningsfirma B. Erlandsson AB

Rörledningsfirma B. Erlandsson AB

-din lokala rörledningsfirma

 

TJÄNSTER

På Erlandssons rör jobbar i dag elva personer, varav åtta är montörer. Vi utför jobb i både lägenheter, villor, större fastigheter och i industrin.

LAGERFÖRSÄLJNING

I vårt lager har vi det mesta vad gäller VVS-produkter, till exempel WC-stolar, tvättställ, kranar, pumpar, rör och rördelar. Du är naturligtvis välkommen in att handla hos oss.

VILLOR OCH EGNA HEM

Vi utför stort och smått, allt från att byta packningar, laga läckor och renovera badrum till att installera hela värme- och sanitetsinstallationer, både i nya villor och vid ombyggnationer. Vi installerar även bergvärmepumpar och byter värmepannor.

SERVICE

Våra servicemontörer har välutrustade bussar med material och verktyg för att snabbt kunna hjälpa till i akuta situationer. Samtliga montörer är utrustade med mobiltelefon.

FASTIGHETER OCH INDUSTRI

Vi åtar oss totalåtaganden, i synnerhet om VVS-entreprenaden är den dominerande delen. Inga entreprenader är främmande för oss, inte heller entreprenadformer – delad entreprenad, generalentreprenad eller totalentreprenad.

KVALITETSPOLICY

Vår kvalitetspolicy är att utföra installationer och tjänster med hög och jämn kvalitet som helt överensstämmer med kundens krav och förväntningar.

 

Öppettider

Mån-Fre 7:30-16:00

Lördag stängt

Söndag stängt

Övriga helgdagar stäng

Tenggrenstorpsvägen 13, 462 56 Vänersborg

Tel: 0521-26 06 60

Mail: info@erlandsson-ror.se

Hemsida: erlandsson-ror.se

Rörledningsfirma B. Erlandsson AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information